Bli aktiv

Älskar du också radio?

Varje termin anordnar Radio AF en utbildning i radioproduktion. Under utbildningen får du ta del av föreläsningar som hålls av framstående personer inom den svenska radiobranschen. Du lär dig hantera mixerbord, inspelningsutrustning, sändningssystem och redigeringsprogram. Dessutom får du tillsammans med dina kurskamrater sända ett alldeles eget pilotprogram. Medan du lär dig göra radio bekantar vi oss med varandra genom sociala aktiviteter som pubar, quizkvällar och en helgutflykt till Skanör.

Utbildningen anordnas i samarbete med Folkuniversitetet och ges kvällstid i ungefär tio veckors tid. Efter avslutad utbildning är du redo att skicka in ett eget programförslag och sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Utbildningen är väldigt uppskattad och varje år är det många som söker. I början av varje termin anordnar vi ett introduktionsmöte där du får mer information om utbildningen. Där gör du också din anmälan.

Anmälan för vårterminen 2017 är öppen,

INFORMATIONSTILFÄLLET ÄGER RUM DEN 1/2-2017 KL 18:00 I SÅNGSALEN

Har du frågor om utbildningen kan du maila utbildning@radioaf.se

Få påminnelse när det är dags för introduktionsmöte:

Vad händer?

Hör vårt fågelkvitter

Se studion!

Allting i bild

Missa ingenting!

Det senaste i din feed

Ta en rundtur!

Rörelser på radion